trægulv

Et trægulv er et meget smukt gulv.

Trægulv

Hvorfor vælge et trægulv?

Et trægulv er et meget smukt gulv. Træets struktur, uanset træsort, er en bekræftelse på, hvor fantastiske produkter vi har i naturen. Trægulv fås i massiv og lamelopbygninger med mere.

Når vi vælger trægulv til erhverv, så er det vigtigt at tale overflader, lak, olie, silkesæbe m.m. og ikke mindst vedligeholdelse af trægulvet, for at bevare et smukt og slidstærk gulv i mange år. Vi leverer og monterer trægulve, og vores dygtige kollager indefor gulvafslibning, hjælper gerne med vedligeholdelse på såvel nye som gamle trægulve.

Trægulv anvendes i kontorer, butikker, banker, hotel/konference, læger/tandlæger, gange, kantiner, trapper, skoler, rådhuse, plejehjem, børnehaver, hospitaler, boligforeninger og mange andre steder.

Hvordan vedligeholder jeg mit trægulv?

OLIEREDE GULVE

Rengøring udføres kun i det omfang det er nødvendigt. Daglig rengøring er støvsugning.

Ved let tilsmudsning, moppes gulvet med en gul olieklud. Kluden strækkes, inden den påsættes moppen, sådan at der frigives lidt olie. Gulvet bliver således rengjort samtidig med at der tilføres lidt olie.

Ved stærk tilsmudsning vaskes gulvet med natursæbe blandet 1:40 i varmt vand. Gulvet vaskes med en hårdt opvredet klud. Gulvet skal vaskes efter i eddikevand for at fjerne sæberester, afslutningsvis påføres plejeolien med en bomulds klud og en gulvskrubbe.

Det er vigtigt, at der ikke efterlades overskydende plejeolie på gulvet. Gulvet skal påføres plejeolie Ca. 1 gang om året (2 eller flere ved stærkt trafikeret arealer).

Når gulvet rigtigt trænger til en opfriskning, skal det slibes og påføres olie med en polerings maskine. Dette arbejde udføres af gulvmontøren.

 

LAKEREDE GULVE

Rengøring udføres kun i det omfang det er nødvendigt.

Daglig rengøring er støvsugning.

Ved stærk tilsmudsning vaskes gulvet med natursæbe blandet 1:40 i varmt vand. Anvend en hårdt opvredet klud.

Vedligeholdelse