Gulvtæpper

Tæpper på gulvene giver en bedre gangkomfort

Gråt gulvtæppe fra BT gulve i et lyst lokale hvor der står nogle billeder og en kaktus

Tæpper

Gulvtæpper

Hos os finder du et stort udvalg af gulvtæpper til ethvert formål.

Vi leverer tæpper til boliger og erhverv opgaver, eks. hoteller, kontorer osv.

Fordele ved et væg-til-væg gulvtæppe

BT Gulve & Gardiner er din førende forhandler af væg-til-væg gulvtæpper. I vores butikker har vi altid et stort udvalg af gulvtæpper på lager. Vi står altid klar til at yde professionel rådgivning til vores kunder. Når du besøger vores butikker, garanterer vi inspiration til dit nye tæppe.

Med et gulvtæppe der går fra væg-til-væg, er du sikker på at få et behageligt og roligt miljø, uanset om det nye gulvtæppe er til kontoret eller skal bruges i hjemmet. Én af de mange fordele ved et væg-til-væg-tæppe er, at det dæmper rummets klang og støj. Det er derfor ideelt til lokaler, hvor der bliver talt meget. Derudover kan gulvtæpper også være med til at øge gangsikkerheden og komforten.

Når du vælger dit nye tæppe, er det vigtigt at du overvejer tæppets slidstyrke og farve er nogle af de vigtige elementer at tænke over, alt efter hvor i boligen dit nye tæppe skal ligge.

Har du brug for rådgivning ift. hvilket tæppe du skal vælge? Besøg en af vores butikker hvor du også kan se vores store udvalg af farver, mønstre og kvaliteter.

Fordele ved tæppefliser

Med tæppefliser kan du både få et flot og unikt mønster i dine tæpper, men du kan også få et helt ensfarvet gulv, som vi er vant til fra almindelige gulvtæpper.

Fordelen ved at vælge tæppefliser fremfor almindelige væg-til-væg gulvtæpper er dog, at skulle uheldet være ude, så er det langt nemmere og billigere at skifte et mindre areal. Du behøver altså ikke at gå og frygte for kaffespild eller snavsede hundepoter.

 

 

Tæppefliser i røde, lilla, og lyserøde farver fra bt gulve

Tæppefliser

Hvorfor skal du vælge et løst tæppe til hjemmet?

 

⦁ Et smukt tæppe kan få ethvert rum til at se mere hjemligt og hyggeligt ud
⦁ Løse tæpper kan virke lyddæmpende og være med til at forbedre klangen i et rum
⦁ Løse tæpper kan også passe på dit trægulv, og sikre det flere års levetid
⦁ Tæpper kan desuden også øge komforten, både hvis du vælger et blødt tæppe som er behageligt for fødderne, i form af gangsikkerheden

Vores tæpper kommer i mange størrelser, farver, faconer og kvaliteter. Besøg en af vores butikker, og se vores udvalg af løse tæpper. Fælles for alle vores løse tæpper er, at det er miljøtæpper der opfylder gældende miljøkrav.