Gardiner og solafskærmning

Hos BT Gulve & Gardiner finder du altid et stort udvalg af gardiner og solafskærmning.

Lange lyse gardiner i en lys stue med højt til loftet. Gardiner lavet på mål

Gardiner

Gardiner

Gardiner er en vigtig del af indretningen. I de rette farver og mønstre, understreger gardinet ikke kun vinduet, men også hele stemningen i rummet. Uanset hvad du er til, om det er lette stofgardiner, af romantiske udseende eller tunge valurgardiner har vi løsningen.

Udover at gardiner kan være med til at give et flot og personligt præg i dit hjem, kan de også opfylde andre ønsker, såsom lysdæmpning og forbedre akustikken i rummet.

Hos BT Gulve & Gardiner er inspirationen ikke længere væk end et telefonopkald. Vi kommer gerne forbi med vores gardinbus og viser vores store udvalg af gardiner og solafskærmninger.

 

Solafskærmning

Solafskærmning findes både til indendørs og udendørs brug, og er igennem de sidste mange år, blevet en vigtig og central del af boligindretning.

Gardin udstilling med forskellige gardinvarianter bl.a. Lamelgardiner og Plissegardiner

Solafskærmning

Indvendig solafskærmning:

Rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, panelgardiner, foldegardiner og persienner, er alle løsninger der med fordel kan monteres indendørs.

Vi kommer gerne ud og vejleder, om typer og hvilke farver der passer til netop din indretning og stil. Med vores store udvalg, kan vi nemt finde en flot løsning, som du kan nyde i mange år.

Der findes mange stoftyper. Du kan frit vælge mellem stoftyper, der er alt imellem let transparente til mørklægning. Hos BT Gulve & Gardiner finder du et stort udvalg af kvalitets solafskærmning fra blandt andet Faber, ShadowLine, Stila og Velux.

Hvorfor vælge udvendig solafskærmning?

Der er de sidste par år kommet fokus på udvendig solafskærmning. Vi leverer alt indenfor udvendig solafskærmning, som elektriske rullegardiner, persienner, terrassemarkiser samt læsejl.

Forlæng de dejlige sommeraftener på terrassen og få monteret en kvalitetsmarkise som holder i mange år.

Hos BT Gulve & Gardiner kommer vi gerne forbi med vores gardinbus, for at vise dig det store udvalg vi har af indvendig -og udvendig solafskærmning. Vi har altid flere prøver med, så du kan se farver og mønstre i forhold til det miljø de skal blive en del af.

Du er velkommen til at låne prøver, så du i ro og mag kan danne dig et indtryk af de mange muligheder.

Lyse markiser efter mål i Bt gulve. Efter besøg af tæppebus

Materialt

Lamelgardiner, plisségardiner eller noget helt tredje?

Vi forhandler et stort udvalg af gardiner, så uanset om du har brug for lamelgardiner til de høje vinduer i stuen, eller du er på udkig efter et plisségardin til soveværelset, så kan vi love, at du kan finde dit nye gardin iblandt vores udvalg.

Uanset hvilket af vores gardiner du er på udkig efter, så forhandler vi både gardiner efter standardmål og specialmål. Det vil altså sige, at du med sikkerhed også kan finde dit nye plisségardin på specialmål hos os. Og vi har naturligvis også et bredt sortiment af rullegardiner, persienner og lamelgardiner efter mål.

Kontakt os på tlf. 76 20 23 70 og lad os tage en snak om dine nye gardiner.