Om os

Historien om BT Gulve & Gardiner

 BT Gulve & Gardiner

– er historien om lysten til at arbejde med gulve.

Lysten til at levere den bedste løsning deles af medarbejdere og ledelse.

Firmaets ekspertise – med 40 år på bagen – har ført BT Gulve & Gardiner frem til en position som et af Danmarks stærkeste gulvfirmaer med tæppe-, linoleums-, vinyl- og trægulvsprodukter fra førende leverandører i branchen.

Ekspertisen har med tiden strakt sig til også at omfatte gardiner og solafskærmning, så BT Gulve & Gardiner i dag tilbyder helhedsløsninger til såvel det offentlige som det private område.

Vi har 40-års jubilæum i år.

 BT Gulve & Gardiner

– Vores historie.

Forretningen har henover årene udviklet sig til en af Danmarks stærkeste gulvbelægnings- og gardin virksomheder.

Koncernen tæller i alt 8 afdelinger fordelt over hele landet.

Ansatte

Afdelinger

Års erfaring

Godt håndværk

BT Gulve & Gardiner vil kunne stå ved de løsninger, kunderne får udført. Håndværket skal være i orden, og der må ikke kunne sættes en finger på arbejdet. Sker det alligevel, at arbejdet ikke lever op til BT Gulve’s egne strenge krav, laves det konsekvent om. Sådan er politikken. På denne måde har BT Gulve & Gardiner i 40 år haft stor succes hos kunderne.

For BT Gulve & Gardiner er hver opgave en udfordring, og for os er det spændende at finde den gulvbelægning eller solafskærmning, der passer til netop dine ønsker og behov.

Når vi er blevet enige om den løsning, der passer til dig, får du en fast pris du kan regne med, og et gulv du bliver tilfreds med.

Altid tjek på gulvet

Hos BT Gulve & Gardiner går vi ikke kun op i at lægge nye gulve. Vi hjælper også gerne med at vedligeholde de eksisterende gulve, så de holder længere. Med vores eget Gulvchecksystem får du en totaloversigt over bygningernes gulvarealer med forslag til vedligeholdelse samt planer over de nødvendige reparationer.

Kort sagt: Hvordan du kommer længst muligt med de ressourcer, der er til rådighed. Spørg efter Gulvchecksystemet, næste gang du kontakter os.

 BT Gulve & Gardiner

– Miljøvenlig er fremtiden.

Derfor ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at vælge leverandører og produkter, der opfylder de miljøkrav, som er med til at sikre vores børns fremtid.

Flere af de gulvløsninger, du finder her på sitet, har fået tildelt Svanemærket og lever dermed op til de strengeste krav, der p.t. er på markedet.

 

Gulvleverandører

 BT Gulve & Gardiner

–Vores referencer

Trinity Hotel & Konference Center

Hindsgavl Slot

Fænøsund Ældrecenter

Dong Energy

Nordisk Film Biografer

3F Fredericia

DLG

APCOA Vejle

Det Danske Forsvar

Middelfart Produktionsskole

Lyreskovskolen Bov

 

 

Lyst laminatgulv i åbent alrum fra Bt-gulve

Gardiner i alle størrelser og farver og til alle rum.