Vådrumsvinyl

Til badeværelser og andre ”våde” rum

Vådrumsvinyl

Opgrader dit badeværelse med specialdesignet vådrumsvinyl, som er ideel til badeværelser og andre fugtige områder. Vådrumsvinyl er skabt til at modstå vand og kan svejses for at skabe helt vandtætte samlinger, hvilket sikrer langvarig beskyttelse mod fugt.

 

Vådrumsvinyl i mange farver og mønstre

Vådrumsvinyl fås i et bredt udvalg af farver og mønstre, så du kan tilpasse udseendet til dit rum. Du kan også vælge at tilføje dekorative borter i farver, der matcher eller står i kontrast til resten af interiøret for et personligt touch med vådrumsvinyl.

 

Montering af vådrumsvinyl

I henhold til gældende bygningsreglement, skal installation af vådrumsvinyl udføres af certificerede håndværkere med specifikke svejsekompetencer til vådrum. Dette sikrer, at alle krav og standarder overholdes nøje for din sikkerhed og komfort.

BT Gulve er stolt medlem af GVK-ordningen (Gulvbranchens Vådrumskontrol), hvilket garanterer højeste standarder inden for installation og materialer med vådrumsvinyl.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på installation af vådrumsvinyl? Vores team af erfarne specialister står klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit behov. Kontakt os for rådgivning og professionel vejledning i vådrumsvinyl.

Du kan ringe til os på tlf.: 76 20 23 70 eller sende en e-mail til fredericia@btgulve.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe et smukt og funktionelt vådrum med vådrumsvinyl!

 

 

Lvt-gulv i sildebensløsning fra Bt-gulv