Gardiner og Solafskærmning

  • Skal det være persienner, lamelgardiner, plisségardiner eller rullegardiner?
  • Skal det være solafskærmning med eller uden elmotor?
  • Hvilke rum er det til?

Ja, spørgsmålene er mange.

Solafskærmning findes både til indendørs og udendørs, og er igennem de sidste mange år, blevet en vigtig og central del af boligindretning.

Indvendig solafskærmning.:

Rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, panelgardiner, foldegardiner og persienner, er løsninger der med fordel kan monteres indendørs. Vi kommer gerne ud og vejleder, om type og hvilke farver der passer til netop din indretning og stil. Disse typer kan nemt kombineres med sidelængder som giver et personlig præg. Med vores store udvalg, kan vi nemt finde en flot løsning, som du kan være nyde i mange år.

Der findes mange stoftyper. Du kan frit vælge mellem stoftyper, der er let transparente og til mørklægning. Hos BT Gulve & Gardiner finder du et stort udvalg af kvalitets solafskærmning fra blandt andet Faber, ShadowLine, Stila og Velux.

Udvendig solafskærmning.:

Der er de sidste par år kommet fokus på udvendig solafskærmning. Vi levere alt indenfor udvendig solafskærmning, som elektriske rullegardiner, persienner, terrasse markise samt læsejl.

Forlæng de dejlige sommeraftener på terrassen og få monteret en kvalitetsmarkise som holder i mange år.

Hos BT Gulve & Gardiner kommer vi gerne forbi med vores gardinbus, for at vise dig det store udvalg vi har, af indvendig solafskærmning samt udvendig solafskærmning. Vi har prøver med, så du kan se farver og mønstre i forhold til det miljø de skal blive en del af. Du er velkommen til at låne prøver, så du i ro og mag kan danne dig et indtryk af de mange muligheder.

Vi udfører blandt andet.:

  • Opmåling og tilbudsgivning uden beregning.
  • Professionel rådgivning.
  • Rens og vask af lamel-, plisségardiner og persienner.
  • Vi monterer solafskærmning i form af rulle-, plissé-, lamelgardiner, persienner, paneler, solfilm og markiser.
  • Vi laver alle former for solafskærmning både ude og inde.

 

Kontakt os på tlf: 76 20 23 70

    Bliv ringet op og få gratis rådgivning - Eller ring til os på Tlf. 76 20 23 70