Trægulve

Et trægulv er et meget smukt gulv. Træets struktur, uanset træsort, er en bekræftelse på, hvor fantastiske produkter vi har i naturen. Trægulv fås i massiv og lamelopbygninger med mere.

Når vi vælger trægulv til erhverv, så er det vigtigt at tale overflader, lak, olie, silkesæbe m.m. og ikke mindst vedligeholdelse af trægulvet, for at bevare et smukt og slidstærk gulv i mange år. Vi leverer og monterer trægulve, og vores dygtige kollager indefor gulvafslibning, hjælper gerne med vedligeholdelse på såvel nye som gamle trægulve.

Trægulv anvendes i kontorer, butikker, banker, hotel/konference, læger/tandlæger, gange, kantiner, trapper, skoler, rådhuse, plejehjem, børnehaver, hospitaler, boligforeninger og mange andre steder.

Gulvafslibning

Trænger trægulvet til en opfriskning !

Vores dygtige kollager inden for gulvslibere, foretager afslibning, oliering og lakering af trægulve, så de næsten bliver som nye igen.

Vi giver gerne en uforpligtende vurdering af  trægulvet og udfører naturligvis også en eventuel tiltrængt plejebehandling.

Husk ! Trægulvet holder længere, hvis det bliver vedligeholdt rigtigt.

Vedligeholdelse

Olierede gulve

Rengøring udføres kun i det omfang det er nødvendigt. Daglig rengøring er støvsugning.

Ved let tilsmudsning, moppes gulvet med en gul olieklud. Kluden strækkes, inden den på sættes moppen, sådan at der frigives lidt olie. Gulvet bliver således ren-gjort samtidig med at der tilføres lidt olie.
Ved stærk tilsmudsning vaskes gulvet med natursæbe blandet 1:40 i varmt vand. Gulvet vaskes med en hårdt op vredet klud.

Gulvet skal påføres plejeolie Ca. 1 gang om året (ved stærkt trafikerende arealer dog oftere). Dette kan gøres manuelt. Gulvet vaskes over i eddikevand for at fjerne sæberester, derefter påføres plejeolien med bomulds klud på en gulvskrubbe. Det er vigtigt, at der ikke efterlades overskydende plejeolie på gulvet.

Når gulvet rigtigt trænger til en opfriskning, skal det mellemslibes og påføres olie med en poler maskine. Dette arbejde udføres af gulvmontøren.

Lakerede gulve

Rengøring udføres kun i det omfang det er nødvendigt.
Daglig rengøring er støvsugning.
Ved stærk tilsmudsning vaskes gulvet med natursæbe blandet 1:40 i varmt vand. Anvend en hårdt op vredet klud.

    Bliv ringet op og få gratis rådgivning - Eller ring til os på Tlf. 76 20 23 70